Skip links

За нас

2

04
metalik-arhitektura

„МЕТАЛИК“ – Традиция, Качество, Интегритет

От своето основаване през 1989 година, „МЕТАЛИК“ е утвърдил репутацията си на надежден партньор в областта на промишленото и гражданското строителство. С годините, нашата компания се е разраства, но остава вярна на своите корени – ангажираност към изработката на качествени метални конструкции и страст към иновативни строителни решения.

Нашата дейност е ориентирана към цялостното изграждане на обекти и пълен инженеринг, като покриваме широк спектър от индустрии, от леката и тежката промишленост до спорта. Във всяко начинание „МЕТАЛИК“ влага задълбочени познания и внимание към детайла, което позволява на нашите проекти не просто да отговарят, но и да надвишават очакванията на клиентите.

С годините „МЕТАЛИК“ се разрастна до обединение на три специализирани компании, всяка със свой специфичен профил и експертиза, от строителството и маркетинга до изработката на метални конструкции и съвременното жилищно строителство. Това разнообразие ни позволява да предложим комплексно обслужване на нашите клиенти, като им осигурим пълния спектър от строително-монтажни работи до архитектурно и интериорно проектиране.

Ние се гордеем с нашите производствени бази и техническо оборудване, които са фундаментът на нашата способност да създаваме и реализираме проекти с непреклонно качество. Във всяка една от тях вложихме усилия, знания и ресурси, за да осигурим максимална ефективност и прецизност в работата с метал.

Нашата екипна работа е това, което ни движи напред. С около 110 души, от инженери до технически специалисти и квалифицирани работници, „МЕТАЛИК“ се основава на общите усилия на хора, които са посветили кариерите си на доставянето на отлични резултати.

През годините, „МЕТАЛИК“ е изградил стабилни взаимоотношения с множество клиенти, като поддържа високи стандарти на качество и безопасност. Нашите сертификати и членство в професионални организации свидетелстват за нашия ангажимент към непрекъснатото подобряване и стремежа към съвършенство във всяко начинание.

В „МЕТАЛИК“ знаем

Сертификати

9

Recognitions
09

2x

Pritzker Architecture

2021

4x

Architecture MasterPrize

2020

3x

AIA Gold Medal

2020

8x

Ribba Architecture

2019

Нека говорим

Вашите проекти заслужават най-доброто. Свържете се с нас за консултация, където нашият експертен екип ще представи решения, създадени да отговорят на амбициите на големите играчи в бизнеса.

office@metalikbg.com

Информация

0888225918
office@metalikbg.com

Къде да ни намерите

с.Труд, п.к 4199, обл. Пловдив, ул. Карловска №2

Социални мрежи

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag